Våra tjänster

Tjänster som New Business Performance erbjuder

Vi erbjuder ett brett spektrum av tjänster, allt från Mötesbokning till multichannel outsourcing. Viktigast för oss är att skapa nya affärer åt er. Ni kan tryggt lämna allt som inte är er core business till oss. Vi hjälper er att förstå era kunder bättre genom Market Research, vi kan även Sälja era produkter och tjänster via telefon. Behöver ni hjälp med telefonpassning, svarsservice eller en professionell kundtjänst har vi resurserna i vårt Contact Center. Vi optimerar ert arbete och garanterar mätbart bättre resultat genom effektiva, prisvärda och heltäckande telefon- och webbtjänster. Vi erbjuder helt enkelt en enklare vardag och ökad lönsamhet. Vi har hjälpt otaliga kunder att nå sina mål i över 20 år. Kort sagt kan man säga att vårt mål är vårt mantra – vi skapar nya affärsmöjligheter åt våra kunder.

Har du lust att svara på 3 frågor? Klicka här!
(öppnas i nytt fönster som du sedan kan stänga för att komma tillbaks hit)

möte
Mötesbokning
Vi bokar högkvalitativa kundmöten där du får rätt förutsättningar för att kunna göra affärer. Med över 20 års erfarenhet av mötesbokning vet vi det mesta inom konsten att boka möten.

Läs mer

market
Market research
Vet ni vad era kunder vill ha? Det är betydligt enklare och tryggare att ta rätt affärsbeslut utifrån en tydlig bild av hur marknaden faktiskt ser ut.
Läs mer
top2
Telefonförsäljning
Skapa nya kunder och öka omsättningen! Vi säljer era produkter eller tjänster till kunder som är för små att besöka. Vi tar hand om allt från adressregister till att göra avslut med kunden.
Läs mer
uppfoljning
Contact Center
Behöver ni hjälp med kundtjänst, telefonpassning, svarsservice eller administrativa tjänster?  Vill ni få mer tid att ta hand om era kunder och göra affärer? Låt oss ta hand om allt det praktiska.
Läs mer
outsourcing
Outsourcing – vi tar hand om allt.
Partnerskap är vår mest långtgående samarbetsform där vi tillsammans utformar det effektivaste arbetssättet och arbetsfördelningen mellan oss. Vi har kapacitet att ta hand om hela ert behov av: Mötesbokningar, Market research, Telefonförsäljning och Contact Center.
Läs mer