Mötesbokning

Mötesbokning mötesbokare
Mötesbokning

Mötesbokning

New Business Performance ökar era affärsmöjligheter!

Vi har professionella mötesbokare som utbildas och tränas för att uppfylla våra höga interna kvalitetskrav på hur våra tjänster ska utföras. Det gör att vi med stor framgång hjälper stora såväl som små företag både internationellt, nationellt och lokalt att öka sina affärsmöjligheter.

New Business Performance är experter på mötesbokning.

Vi har drygt 20 års erfarenhet av hur man bäst genomför uppdrag inom mötesbokning. Låt oss ta hand om mötesbokning med både era befintliga och potentiella kunder för ökad effektivitet för era säljare eller representanter. På det sättet fyller våra mötesbokare säljarnas kalendrar med möten av högsta kvalitet, så att säljarna kan fokusera på att göra affärer.
Vi har två olika former att beställa uppdrag på: Ett visst antal möten så kallade ”Standard Möten” eller löpande bokade möten över tid i abonnemangsform, ”Abonnemang Möten”.  Detta gör vi via målsäkra adressregister, ur vilka vi letar fram exakt den målgrupp ni vill nå.

När vi genomför mötesbokning med era befintliga kunder och potentiella kunder så gör vi det självklart i ert namn och blir på det sättet del av ert företag. Kunden ska alltid känna att det är ni som har direktkontakt när möten bokas.

Att boka möten är en konst i sig men att boka möten som leder till nya affärer är en ännu större konst. Personlig kontakt, professionellt bemötande och kunskap är viktiga ingredienser i samtalen. Alla våra agenter har jobbat i branschen i många år och är gedigna specialister inom sina områden, så du kan känna dig lugn och trygg när du anlitar oss för att ta hand om er mötesbokning.

KONTAKTA OSS så berättar vi mer!