Market Research

KundundersökningVi är specialister på Market Research

Market Research: Att lära känna sina kunder och att förstå sin målgrupp, eller att veta hur ens varumärke uppfattas, kan ju vara helt avgörande för företagets försäljningsframgångar. Det är betydligt enklare och tryggare att ta rätt affärsbeslut utifrån en tydlig bild av hur marknaden och målgruppen faktiskt ser ut.

Vi erbjuder därför kvalitativa marknadsundersökningar som;

  • Nöjd-kund-index (NKI)
  • Nöjd-leverantör-index (NLI)
  • Varumärkesundersökningar (VMU).

Vi kan naturligtvis också skräddarsy marknadsundersökningar som är helt anpassade efter era behov och vad ni behöver veta. Undersökningarna genomförs som webenkäter eller telefonintervjuer. Vi tar även hand om hela analysarbetet och vägleder er till rätt beslut.

Boosta varumärket: Ett varumärke är oerhört viktigt att stärka och vårda. Ju starkare varumärke man har desto enklare är det att få förtroendet att bli leverantör eller partner med målgruppen.

New Business Performance hjälper er att bli den man först tänker på när andra söker efter någon som har er profil. Därmed ser vi till att ni flyttar fram positionerna hos de som inte är kunder hos er idag.  Vi ökar medvetandegraden för ert varumärke genom att bearbeta marknaden, på ett målmedvetet sätt, över tid. Se oss som en långsiktig partner i byggandet av ert varumärke, som kan omvandla potentiella kunder till köpande kunder och riktiga affärer. Att stärka varumärket är det som kommer att göra att ni blir Top of Mind!

Kvalitetssäkring: Uppföljningen av ett möte är A och O. Att följa upp, mäta och återkoppla insatserna hos era säljare skapar bättre förutsättningar till att få in nya affärer till företaget. Det är alltid bra att ställa sig frågorna – vad är bra och vad kan bli bättre? Hur kan säljarna förbättra sitt agerande? Vilka detaljer behöver finslipas? Låt oss följa upp säljkårens prestationer och ge förslag på hur man kan genomföra kundmöten som leder till fler affärer och bättre avslut. En kvalitetssäkring av ert jobb helt enkelt.

Jag vill bli kontaktad!