Contact Center

svarsservice

Contact Center

New Business Performance levererar kundupplevelser med hög kvalitet som bidrar till att skapa konkurrensfördelar för ert företag. Vi förstår att varje kundkontakt är en möjlighet att stärka ert varumärke och skapa köpbeslut hos kunden.

Det kostar mycket mer att få en ny kund än att behålla en befintlig. Att bygga långvariga kundrelationer är därför högt prioriterat för alla framgångsrika företag.

New Business Performance är en förlängning av ert företag, en ambassadör till dina kunder. Vi erbjuder ”bäst i klassen” kundvårdsservice och den mest effektiva vägen för att öka kundnöjdheten. Genom att låta oss göra jobbet frigör ni dessutom tid för att träffa era kunder och göra affärer som skapar långsiktig lönsamhet.

Våra kunniga och professionella medarbetare är väl medvetna om att deras ansvar inte slutar med att lösa era kunders omedelbara frågor. Att göra ett positivt intryck för framtiden är kanske den allra viktigaste uppgiften. Att sätta era kunder först och se till att de inte bara blir nöjda, utan också blir era framtida ambassadörer som rekommenderar er och era tjänster är avgörande för oss.

VI HJÄLPER ER MED TELEFONPASSNING, SVARSSERVICE OCH KUNDTJÄNST